Ани и Владо 1

Семействата на първите братовчеди Ани и Владо живееха в една къща на 2та различни етажа. Ани и Владо бяха в тийнеджърска възраст и бяха израстнали заедно. Всеки ден измисляха нещо, което да правят.
Един ден през лятната ваканция те бяха сами и гледаха разни сайтове в интернет.
По едно време Владо каза:
- Ани искаш ли да ти покажа нещо, ама много ти се моля да остане в тайна от нашите, че ... незнам.
Тя си беше доста любопитна от малка и беше готова на всичко за да разбере какво ще и покажат.
- Искам, искам! Обещавам да си мълча. Дай да видя. Айде деее!
Владо бръкна по дюшека и извади един порно вестник,
- Виж какво взех от един приятел в училище. - каза Владо.
Ани се ококори и не знаеше какво да каже.
- Ела да седнеш до мен и аз ще почета от вестника. Много е яко.
Владо седна на леглото и се облегна назад, държейки вестника в ръце. Ани се поколеба малко но седна до него и се облегна назад.
Той беше облечен с тесни къси панталонки и фланелка с къс ръкав а младото девойче беше с блузка и много тесен клин, очертаващ малкото и дупе и хубавите и крака.
Владо отвори вестника.
На страницата имаше снимки на безсрамни мъже и жени, надървени курове и мокри путки, млади готини жени нанизани на курове и викайки от удоволствие.
Ани беше гледала еротични филми а и скришом бе гледала подутината между краката на Владо. Веднъж даже видя пениса на баща си за малко. Докато гледаше снимките във вестника усети лека тръпка ниско в корема си. Харесваше и.
Владо също се беше възползвал да гледа тайно Ани, когато тя беше с прилепнали дрехи или къси панталони. Виждаше как понякога клинчетата се врязват между краката и и това го надървяше.
Владо започна да чете една от многото истории вътре. Разказваше се за еблива ученичка, която спи с по-възрастни мъже и жени. Описваха се с детайли ебането, духането, лизането на путки.
Владо усети че се надървя, но продължи да чете. Кура му изду тесните къси гащи. От своя страна Ани също усети, че е подмокрена. Путето и сълзеше и бикините и бяха мокри. Малките и цицки бяха настръхнали.
Не можа да се сдържи и се хвана за едната цицка а другата ръка спусна между краката си. Докато четеше, момчето забеляза с периферното си зрение това и си каза "Щом тя се пипа, и аз ще го направя".
Протегна една ръка надолу и погали кура си. Това не му беше достатъчно и той бръкна в гащетата и го хвана с цяла ръка. Продължи да чете бавно.
Ани видя, че се е хванал за кура и бръкна в бикините си. Напипа клитора и започна да го масажира. Лек стон се отрони от устата и.
Владо спря да чете и я погледна.Беше почти легнала с отметната глава, притворени очи и разкрачена, едната и ръка се движеше в мокрите и бикини а другата мачкаше цицките и.
- Ани, много съм надървен. Отдавна искам да ти го кажа, всеки ден си правя чикии и си мисля за тебе. И вечер и сутрин, понякога и през деня.
- Ох, колко съм възбудена! Почти всяка сутрин се събуждам с мокра путка. Сънувам курове, които ме ебат. Представям си как те държа за надървения хуй - прошепна Ани.
И двамата мастурбираха разкрачени и се гледаха взаимно. И двете ръце на Владо бяха в гащтите му - едната ръка галеше топките му а с другата си лъскаше кура.
Ани също беше бръкнала с две ръце в бикините си. С едната галеше дупенцето си а с другата - путето.
Стенеха силно и се доближиха близо един до друг.
Възбудата взе своя връх и с викове свършиха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар