Фирмата

Веднага след като завърши Ася започна работа като секретарка в производствена фирма. Тя беше слабичко момиче с тъмна дълга коса. Беше и интересно защото имаше много хора, контактуваше е много клиенти.
Постпенно работата и се увеличи и имаше моменти, в които не и оставаше време за нищо, дори и за обяд. Понякога дори се налагаше да стиска крачета защото и се пишкаше а нямаше как да затвори телефона. В един такъв момент за малко да се изпусне и щеше здраво да се изложи. Беше с къса пола и едни миниатюрни прашки, които бяха полупрозрачни и едвам покриваха нежното и путенце. Още от сутринта се чувстваше ужасно секси и по пътя за офиса си мислеше откога не е мастурбирала.
Сега обаче говореше по телефона и ужасно и се пикаеше. Стискаше крака, държеше се за путето, но нищо не помагаше - трябваше да отиде до тоалетната. Едвам удържа до края на разговора, затвори телефона и отиде бързо до тоалетната. Кабинкитте бяха 2 самостоятелни.
Ася, държейки се между краката рязко отвори една от вратите и ... видя един от колегите да си сваля гащите и беше с гол кур срещу нея.
- О, Боже - каза тя - много съжалявам, но ще се напишкам и за това не почуках!
Тя не сваляше очи от кура на колегата си, докато говореше.
- Не се притеснявай, случва се - отвърна той - ела преди мен. Аз ще изчакам отвън.
Докато говореше Ася вече не издържаше, просто го отмести, вдигна полето си и свали прашките. Залитайки седна на тоалетнта чиния и от малкото и путе шурна урина. Тя премрежи поглед и се хвана за краката на колегата. За момент тя наистина не знаеше какво прави. Пикаеше а на сантиметри от лицето и имаше кур, който започваше да се надървя.
След малко тя отвори очи, не каза нищо и зарови лице между краката на колегата. Харесваше и миризмата на кур. Облиза го. Облиза и топките. Мушна го в устата си и го засмука. Не спираше да пишка. Докато духаше той протегна ръка надолу и я погали по путенцето. Тя изстена и налапа още повече кура.
Когато спря да пишка стана, бутна го да седна на тоалетната чиния и както си беше със свалени прашки и вдигната на кръста пола рязко седна на надървения от нея кур. 
И двамата изстенаха и той усети как жадната и путка поема кура му до дъно. Ася започна силно да се клати на парчето му и да стене при всяко проникване.
- От сутринта си мисля за кур! Искам го ! Еби ме! - стенеше тихо тя за да не чуят другите колеги.
- Ммм, малка еблива мръсница си ти! Ще те скъсам от ебане! - шепнеше колегата на ухото и и го гризеше леко.
Тя все повече ускоряваше темпото, с което се нанизваше на кура му и усети, че е близо. Той изненадващо бръкна в гъза и с пръст и това окончателно я довърши. Ася с писък свърши на кура му. Започна да трепери в ноконтролируеми конвулсии. Само миг по късн и той започна да излива спермата си дълбоко вътре в нея.
- Е, оставям те да пикаеш, май те прекъснах - каза Ася след като се съвзе от мощния оргазъм. Извърса спермата от себе си, обу мокрите си прашки, свали полата си и излезе.

1 коментар:

  1. Супер историйка! Първата част дори изглежда доста реалистично. Не е голяма рядкост на някоя дама да и се пикае много и да не отива до тоалетната. Гледката е много възбуждаща, особено ако дамата е, като описаната в разказа!!!

    ОтговорИзтриване