Кремена и Тони

Една вечер,когато се  прибираше от даскало, Кремена  беше много
замислена.Последния час беше Биология и тъй като, темата беше за секс Креми не преставаше да мисли за това. Неусетно тя разбра, че  след нея върви момчето, което спрягали за „лидер в класа”-Тони. От страх, тя  се обърна и му изкрещя да престане да я следи, но момчето само това и чакало.
Той я издърпа в малка глуха уличка до тях и започна да я обарва.Тя му каза да спре, но той не чуваше думите и. Когато напипа бикините й, усети, че тя се е подмокрила, въпреки че викала за помощ. Той спря и и я попита защо вика,след като й харесва, тогава тя спря да вика и започна да му отвръща на страстните целувки.
Предложи да отидат на някое  друго, по-спокойно място и той я отведе на един изоставен строеж. Там той и нареди да застане на колене и да
му го извади. Изпълнявайки заповедта му тя застана предизвикателно на колене. Бавно и страстно галеше кура на Тони през дънките, а когато го извади ахна. Хуят му бил доста голям и тя за миг се притеснила как това нещо ще влезе в нея, но Тони и каза, че ще влезе – иска или не.Той я хван за косата и започна да я ебе в устата. Започна да чука малката и шибана, еблива и ненаситна устичка, а когато не можа да се въздържи изля цялата си топла и гъста сперма по лицето и в гърлото й. Тони накара Кремена да измуче всичката сперма, тя го направи и предизвикателно се облиза. След това Тони я  разкрачи и започна да я гали. Първо  ръцете му се спряха на големите и цици. Така ги стисна, че Кременчето видя звезди от радост. След това спусна ръката си  надолу и достигна нежния къс плат, който галеше разгонената й слива. Започна да я разтрива през бикините и да я дразни с пръсти. След това, той скъса гащичките и и започна да си вкарва три пръста. Първо вкара  единия, след това втория, а накрая  пъхна и третия като всеки път щом я натискаше навътре тя стенеше подлудяващо. Пръстите му се движеха навън-навътре като едно временно с това  разтриваше клитора и с другата си ръка. След пръстите му, соковете пуснати от ебливата й, шибана путчица  бяха изпити от палавите му устни. Започна първо с клитора. Бясно го смучеше, дразнещо го облизваще и заедно с това спускаше езика си и към мократа и цепка. Креми вече беше толкова влажна, че Тони реши да действа. Изправи се и завъртя Кремена на задна прашка. Доближи главичката на пениса си до  малката и вагина и започна да я дразни като я търкаше с главичката. Когато и го вкара рязко тя започна да стене, да стене - ох-ох-ох,м-м-м-м. Това побъркваше Тони и той ускоряваше ритъма. Ебеше нейната прасковка, а тя  подмокрена  пускаше своите сокове.
Накрая и двмата свършиха едновременно. Той се изпразни върху лицето и.
На другия ден двамат повториха това в училище и продължиха да го правят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар