Бански

Мая и Ники бяха съученици в 10 клас на провинциална гимназия. Мая не беше типичната красавица, но беше много чаровна. Къса руса коса, леко пълничко, но добре стегнато дупе. Носеше повдигащи сутиени за да се виждат оформените и цици. Повечето и съученички отдавна правеха секс, но тя все не се решаваше. Искаше и се да е с някой по-специален. Някой по...
Ники от своя страна имаше известен опит, но като цяло не беше най-големият сваляч. Беше висок симпатяга с тъмна коса и спортна фигура.
Бяха си само приятелчета. Поне той така си мислеше. докато Мая не реши да го покани у тях за да и помага с някакви училищни проекти. След училище отидоха направо в апартамента и. Родителите и бяха на работа и те двамата бяха сами.
Мая направи сандвичи а след това се захванаха да пишат и да се ровят в интернет за информация. Бяха седнали един до друг и в един момент Мая почувства някаква тръпка. Гледаше с периферното си зрение Ники и през главата и минаваха смущаващи мисли. Поглеждаше надолу и виждаше леката подутина в дънките му, силните му ръце и хубавите му очи. Трябваше да направи нещо, но не знаеше какво.
- Уфффф, уморих се - каза тя. 
- Да спрем за малко тогава - протегна се Ники - Какво ще правим сега?
- Сетих се какво - ще ти покажа новите си бански - грейна Мая и преди той да каже нещо тя изприпка в съседната стая да ги обуе.
Ники отпиваше от колата си, когато тя се върна и влезе със лек подскок  в стаята
- Тадааа, ето ме! Харесват ли ти?
Ники зяпна. Това което виждаше определено беше хубаво. Мая носеше цял бански с голямо деколте, от което леко преливаха циците и. В долната си част банският беше доста изрязан и леко се беше впил в котенцето и.
- Страхотно то стои, я се завърти да те видя и отзад - зяпайки каза Ники.
- Не, дупето ми е дебело и не искам! - изчерви се Мая.
- Глупости! Ако искаш да знаеш имаш много секси дупе - тихо каза Ники.
- Благодаря - усмихна се Мая и се завъртя като правеше чупки и кокетничеше.
Отзад банския беше влязъл в дупето и то се виждаше почи цялото. Момичето протегна ръце нагоре и се завъртя. Банският се впи още повече между краката и.
Ники усети, че започва да се възбужда. Парчето в гащите му набъбваше и той леко се размести за да се прикрие.
Мая се почувства още по-освободена и все по-откровено флиртуваше.
- Малко съм по-пълничка, но другите момичета от класа ни имат по малки цици от мен нали? - беше хванала с две ръце циците си отдолу и ги повдигаше леко. После ги погали отгоре. Момчето виждаше как зърната им леко се очертаваха през плата.
- Мисля, че си много хубава и ако знаеш как ми действаааааш - усмихна се леко Ники.
- Мисля, че виждам как ти действам а мислех да ти покажа и другият бански. Искаш ли да го видиш?
- О, разбира се! - възкликна възбуденото момче.
Мая изтича в другата стая а той използва момента да намести немирника в гащите си.
Когато тя се върна, Ники едвам се сдържа да не и скочи веднага.
Беше облечена в бански от 2 части. Горната част покриваше една част от циците и, но като че ли по-голямата оставаше отвън. Долната част обаче беше направо миниатюрна. Съвсем мъничко парченце плат едвам покриваше венериния хълм на момичето. Когато тя се завъртя отзад имаше само една лента. Цялото и дупе се виждаше и беше страхотно. 
- Мислиш ли, че този бански е доста изрязан? - плахо попита Мая.
Ники беше зяпнал в ступор и не каза нищо.
- Ехо, Ники тук ли си ? Кажи нещо де - притесни се Мая.
- Да, тук съм. Мисля, че си супер секси. И този бански ти стои страхотно - с треперещ глас каза момчето.
- Лъжеш ме, ти дори не го погледна - нацупи се тя и се приближи. - Виж отблизо. И материята е страхотна. 
Тя го хвана за ръка и го изправи.
- Виж как обхваща и повдига циците ми. Така се чувствам по-добре - тя пипаше презрамките и чашките на сутиена. -Има и хубава закопчалка за да пада лесно във водата. Не искам да се окажа по голи цицки пред всички, я.
Тя се завъртя с гръб към него и каза:
- Знам, че дупето ми е много голо, но този модел ми харесва. Пък и повечето ми прашки са толкова изрязани, че съм свикнала.
Леко се надупи напред  за да му покаже отблизо. След това пак се обърна с лице.
- Отпред също е много изрязано. Виж! 
Тя леко разтвори крака и Ники отблизо видя как банските се впиваха в нея. Клекна на пода за да разгледа. Тя разтвори още малко крака и той видя плата, който бе влязъл леко в путенцето по цялата му дължина. Когато тя се размести горният край на бикините лекичко откри горния край на цепката и. Тя повдигна банския нагоре и плата се впи още повече между краката и, очертавайки малката и сливка.
- Не те ли убива така ... там ? - пипита Ники.
- Не. Понякога го правя нарочно. - прошепна тя.
Дръпна бикините оше по-нагоре, те влязоха в путето и. Срамните устнички се показаха и обхванаха плата. Мая хвана банските опред и си ги намести хубаво в сливката. Плата беше толкова малко, че почти изцяло беше скрит.
- Ооо, обожавам така - простена Мая и притвори очи.
- Страхотно е! Много съм надървен като те гледам - отвърна Ники.
- Отдавна видях подутината в гащите ти. Да не мислиш, че си го запазил в тайна - кълчеше бедра над него младото момиче. - Я го извади.
Той веднага разкопча дънките си оттам изкочи надървеният му кур. Мая го гледаше хипнотизирано. Той започна да го гали леко, като не отделяше очи от путката и.
След малко тя легна при него на пода.
- Много съм възбудена! Искам те! Но не съм го правила до сега. 
- Успокой се, всичко ще бъде наред. - целуваше я той.
Ръцете му галеха циците и. Извадиха ги от сутиена и след това засмука зърната леко. Тя изстена и огъна гръбнака си. Едната му ръка галеше путето и, което беше много мокро.
- Не издържам повече, искам те вътре! Моля те! - каза Мая в ухото му.
Той не каза нищо а само отмести бикините и настрани. Нагласи надървения си кур на входа на влагалището и, целуна я леко натисна. 
- Направи го бързо - каза тя. 
Ники натисна по силно и тя изведнъж се изпъна с лек стон.
Той я изчака, докато не усети как тя го хвана за дупето и започна да го натиска в себе си. Лекичко започна да я чука. Постепенно увеличаваше темпото и по стоновете и бързо усети, че краят не е далече.
Извадените и цици се клатеха, тя беше затворила очи и стенеше. Той направи още няколко тласъка и усети как тя се напряга и путето и започна да пулсира. Ники извади кура си и обля коремчето и. Мая стенеше силно, трепереше и извиваше тялото си.
Отне и известно време да отвори очи. Гушна го върху себе си и го целуна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар